Οι μεταφράσεις μπορεί να περιέχουν λάθη.

Διαγραφή ομαδικής συνομιλίας

Η διαγραφή μιας ομαδικής συνομιλίας την αφαιρεί από όλες τις συσκευές σας και δεν μπορείτε να την αναιρέσετε. Τα άλλα μέλη κρατούν το ιστορικό μηνυμάτων, αλλά δεν μπορούν πια να χρησιμοποιήσουν τη συνομιλία.

  1. Επιλέξτε το όνομα της ομάδας στο επάνω μέρος της συνομιλίας.
  2. Επιλέξτε Διαγραφή και, για επιβεβαίωση, ξανά Διαγραφή.

Για να διαγράψετε μια συνομιλία 1:1, διαγράψτε την επαφή Air.

Χρειάζεστε ακόμη βοήθεια; Επικοινωνία με το Air.