Grup sohbetlerini silme
Grup sohbetini silmek onu bütün cihazlarınızdan kaldırır ve bu işlem geri alınamaz. Diğer üyeler mesaj geçmişini korur ama sohbeti artık kullanamaz.
- Sohbetin üst kısmındaki grup adını seçin.
- Sil butonunu seçin, ardından onaylamak için tekrar Sil butonunu seçin.
Bire bir sohbeti silmek için Air kişisini silin.