Grupivestluse kustutamine
Grupivestluse kustutamine eemaldab selle kõigist su seadmetest ja seda ei saa tagasi võtta. Teistele liikmetele jääb sõnumite ajalugu alles, aga nad ei saa vestlust enam kasutada.
- Vali vestluse ülaosas grupi nimi.
- Vali Kustuta ja kinnitamiseks uuesti Kustuta.
1:1-vestluse kustutamiseks kustuta Airi kontakt.