Så raderar du en gruppchatt
När du raderar en gruppchatt raderas den från alla dina enheter, och det går inte att ångra. Andra medlemmar behåller meddelandehistoriken men kan inte längre använda chatten.
- Välj gruppnamnet högst upp i chatten.
- Välj Radera och välj sedan Radera igen för att bekräfta.
Om du vill radera en 1:1-chatt raderar du Air-kontakten.