Διαγραφή επαφής Air
Η διαγραφή μιας επαφής Air διαγράφει επίσης τη συνομιλία 1:1 μαζί της και το ιστορικό μηνυμάτων της, σε όλες τις συσκευές σας.
- Στη συνομιλία με την επαφή, επιλέξτε το όνομά της στο επάνω μέρος.
- Επιλέξτε Διαγραφή και, για επιβεβαίωση, ξανά Διαγραφή.