Suprimir un xat de grup
En suprimir un xat de grup, desapareix de tots els vostres dispositius, i no es pot desfer. Els altres membres conserven l’historial de missatges, però ja no poden fer servir el xat.
- Seleccioneu el nom del grup a la part superior del xat.
- Seleccioneu Suprimeix i torneu a seleccionar Suprimeix per a confirmar-ho.
Per a suprimir un xat individual, suprimiu el contacte de l’Air.