Suprimir un contacte de l’Air
En suprimir un contacte de l’Air, també se suprimeixen el xat individual amb aquesta persona i l’historial de missatges, a tots els vostres dispositius.
- Al xat amb aquesta persona, seleccioneu el seu nom a la part superior.
- Seleccioneu Suprimeix i torneu a seleccionar Suprimeix per a confirmar-ho.