Як відв’язати пристрій
- Відкрийте вкладку Профіль, а потім виберіть Пристрої.
- Виберіть значок кошика поруч із пристроєм, а потім виберіть Відв’язати.
Відв’язаний пристрій більше не може надсилати й отримувати повідомлення, а дані вашого облікового запису буде видалено з нього, щойно він з’явиться в мережі.
Пристрій, яким ви зараз користуєтеся, відв’язати не можна.