Αποσύνδεση συσκευής
- Ανοίξτε την καρτέλα Εσείς και επιλέξτε Συσκευές.
- Επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου δίπλα στη συσκευή και έπειτα Αποσύνδεση.
Μόλις αποσυνδεθεί μια συσκευή, δεν μπορεί πια να στέλνει ή να λαμβάνει μηνύματα, και τα δεδομένα του λογαριασμού σας διαγράφονται από αυτή την επόμενη φορά που θα συνδεθεί στο διαδίκτυο.
Δεν μπορείτε να αποσυνδέσετε τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.