Så avlänkar du en enhet
- Öppna Du och välj sedan Enheter.
- Välj papperskorgsikonen bredvid enheten och välj sedan Avlänka.
När en enhet har avlänkats kan den inte längre skicka eller ta emot meddelanden, och ditt kontos data raderas från den nästa gång den är online.
Du kan inte avlänka enheten du använder.