Desenllaçar un dispositiu
- Obriu Vós i seleccioneu Dispositius.
- Seleccioneu la icona de la paperera al costat del dispositiu i, després, Desenllaça.
Un cop desenllaçat, el dispositiu ja no pot enviar ni rebre missatges, i les dades del compte se n’esborren la propera vegada que es connecti a internet.
No podeu desenllaçar el dispositiu que esteu fent servir.