Så blockerar eller avblockerar du en Air-kontakt
När du blockerar en Air-kontakt slutar du ta emot personens meddelanden, och personen slutar se uppdateringar av din profil. Personen får inte veta att du har blockerat den. Om du avblockerar personen får du inte meddelanden som den skickade medan den var blockerad.
I gruppchattar kan en blockerad person fortfarande se uppdateringar av din profil, och personens meddelanden döljs. Välj ett dolt meddelande för att läsa det.
Blockera en Air-kontakt
- Välj personens namn högst upp i er chatt.
- Välj Blockera och välj sedan Blockera igen för att bekräfta.
Avblockera en Air-kontakt
I er chatt väljer du Avblockera längst ned och sedan Avblockera igen för att bekräfta.