Airi kontakti blokeerimine või blokeeringu tühistamine
Kui blokeerid Airi kontakti, ei saa sa enam tema sõnumeid ja tema ei näe enam su profiili muudatusi. Talle ei teatata, et oled ta blokeerinud. Kui tühistad blokeeringu, ei saa sa sõnumeid, mida ta blokeeringu ajal saatis.
Grupivestlustes näeb blokeeritud inimene endiselt su profiili muudatusi ja tema sõnumid on peidetud. Peidetud sõnumi lugemiseks vali see.
Airi kontakti blokeerimine
- Vali temaga vestluses ülaosas tema nimi.
- Vali Blokeeri ja kinnitamiseks uuesti Blokeeri.
Airi kontakti blokeeringu tühistamine
Vali temaga vestluses allosas Tühista blokeering ja kinnitamiseks uuesti Tühista blokeering.