Blocar o desblocar un contacte de l’Air
Quan bloqueu un contacte de l’Air, deixeu de rebre els seus missatges i deixa de veure els canvis del vostre perfil. No se li avisa que l’heu blocat. Si el desbloqueu, no rebreu els missatges que hagi enviat mentre estava blocat.
Als xats de grup, una persona blocada continua veient els canvis del vostre perfil, i els seus missatges queden amagats. Seleccioneu un missatge amagat per a llegir-lo.
Blocar un contacte de l’Air
- Al xat amb aquesta persona, seleccioneu el seu nom a la part superior.
- Seleccioneu Bloca i torneu a seleccionar Bloca per a confirmar-ho.
Desblocar un contacte de l’Air
Al xat amb aquesta persona, seleccioneu Desbloca a la part inferior i torneu a seleccionar Desbloca per a confirmar-ho.