Så raderar du ett meddelande
När du raderar ett meddelande raderas det från alla dina enheter.
- På en telefon trycker du länge på meddelandet och trycker sedan på Radera. På en dator högerklickar du på det och klickar sedan på Radera.
- Om du skickade meddelandet väljer du Radera för alla eller Radera för mig. Om någon annan skickade det väljer du Radera.
När du raderar ett meddelande för alla visar chatten att du har raderat ett meddelande.