Suprimir un missatge
En suprimir un missatge, se suprimeix de tots els vostres dispositius.
- En un telèfon, manteniu premut el missatge i toqueu Suprimeix. En un ordinador, feu-hi clic amb el botó dret i feu clic a Suprimeix.
- Si heu enviat vós el missatge, seleccioneu Suprimeix per a tothom o Suprimeix per a mi. Si l’ha enviat una altra persona, seleccioneu Suprimeix.
Quan suprimiu un missatge per a tothom, el xat mostra que n’heu suprimit un.