Διαγραφή μηνύματος
Η διαγραφή ενός μηνύματος το διαγράφει από όλες τις συσκευές σας.
- Σε τηλέφωνο, πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα και πατήστε Διαγραφή. Σε υπολογιστή, κάντε δεξί κλικ στο μήνυμα και κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή.
- Αν στείλατε εσείς το μήνυμα, επιλέξτε Διαγραφή για όλους ή Διαγραφή για εμένα. Αν το έστειλε άλλο άτομο, επιλέξτε Διαγραφή.
Όταν διαγράφετε ένα μήνυμα για όλους, η συνομιλία δείχνει ότι διαγράψατε ένα μήνυμα.